På vilket sätt skickar du mig mitt köpta körkort?

Ditt inköpta körkort skickas till dig via en nationell eller internationell fraktbyrå, beroende på vilket land du är. Vi brukar använda DHL-tjänster. Sändningen av detta dokument görs på bästa möjliga sätt.

Hur mycket kostar körkort på denna webbplats?

Ett körkort på denna sida kostar från 850 euro och kan gå upp till 1500 pund beroende på de begärda kategorierna. Kostnaden för att skicka ditt körkort är inkluderat i denna betalning. Dessutom köps ett körkort i två delar, en halv före och en efter den ultrasäkra leveransen av dokumentet.

Hur lång tid tar det att köpa körkort från oss?

Från det ögonblick du skickar in din information genom att fylla i vårt formulär som innehåller alla delar av din identitet som krävs för att få körkortet måste du vänta 5 till 6 dagar för att ditt körkort ska skickas till din adress i ett i diskret av vår vanliga sändningsbyrå.

Är informationen på informationsformuläret tillräcklig för utformningen av körkortet?

Jo, ja, formuläret länken nedan, erforderlig information är helt komplett, eftersom du kan skicka oss ditt foto, några av dina dokument och annan information direkt via denna webbplats via din telefon eller din dator. Oroa dig inte för dina data, eftersom sändningen är säkrad via end-to-end-kryptering och därför är dina data säkra.

Du kan också kontakta oss helt enkelt via kontakt sidan och vi kommer gärna att prata med dig via vår e-postadress  och ge dig all information om att köpa ett körkort via vår hemsida.

Ska jag lämna min körskola?

Naturligtvis nej. Om du redan är inskriven på en körskola kan du fortfarande följa dina körkurser, särskilt de praktiska. Du behöver inte göra de skriftliga och praktiska tentamenarna. Vi gör det enkelt för dig att få körkort, men du måste behärska körning.

När det gäller köparens anonymitet, bevaras det?

Tjänsterna på denna webbplats omfattas av strikta sekretessregler där köparens anonymitet är fullständigt skyddad både manuellt och genom kryptering av data, vilket gör att uppgifterna som är inskrivna på denna webbplats är helt otillgängliga för tredje part och hackare.

Behöver vi fråga frågan om ditt dokuments veracity?

Naturligtvis nej, körkortet du får är helt lagligt och registrerat i de statliga databaser som berör ditt dokument så att du aldrig har några problem med polisen eller någon annan institution eller person.